Thuis

Goldture Tech Limited Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

Goldture Technologie Limited is een hoge befaamde professionele fabrikant en exporteur die van allerlei LEIDENE Lamp, met Onderzoek & Ontwikkeling, Vervaardiging en Marketing een integreren.


Goldture Technologie Limited het werkingsgebied omvat: Leiden zwemmen Pool Lichte, Binnen & Openlucht LEIDENE Lamp.

 

Leiden zwemmen Poollicht omvat de LEIDENE Bol van PAR56, Vlakke Oppervlakte Opgezet LEIDEN Poollicht, Hars Gevulde PAR56-Vervanging, LEIDENE Pentair & Hayward Pool Light, LEIDENE Poolschijnwerper, Zachte Hars Gevulde LEIDENE Pool Lichte, Ingebedde LEIDENE Pool Lichte Uitrusting, de LEIDENE Pool Lichte Huisvesting van PAR56, ect.

 

De binnen LEIDENE Lamp omvat leiden onderaan Licht, LEIDEN Comité Licht, LEIDEN Buislicht, ect.

 

De openlucht LEIDENE Lamp omvat LEIDEN Vloedlicht, LEIDENE Straatlantaarn, Zonne LEIDENE Lamp, ect.

Behalve van LEIDENE Lamp herstelt zelf-vervaardigt van het product &, werkt Goldture ook nauw met een aantal belangrijke LEIDENE Productbouwers samen in China voor lange termijn. Wij kunnen bijna alle types LEIDENE Producten verstrekken die de klanten nodig hebben. Kan ook vele types speciale LEIDENE Producten als eis van de klant verstrekken.

Zich concentreert op internationale markt, heeft Goldture de prioriteit bij zowel productkwaliteit als de dienst geplaatst. _ons kwaliteit programma beginnen zodra klant orde plaatsen, en volgen door elk stadium met inbegrip van vervaardigen, assemblage, definitief testen, in:pakken, en verzending te ver*zekeren de kwaliteit en Spec. Strikt als eisen van de klant. Wij beloven elke verstrekte LEIDENE Producten strikt zullen getest worden en zullen zijn klaar om vóór levering te gebruiken. De kwaliteit en de Dienst op alle gebied van ons zijn wat ons behalve onze concurrenten, ook de belangrijkste reden plaatsen die onze reputatie wereldwijd bouwt. Wij zijn geëngageerd aan kwaliteit en de Dienst!

Onderhand, heeft Goldture opstellings stabiele en op lange termijn zakelijke relatie met klanten van over de hele wereld, met inbegrip van Oostelijke Aziaat, Zuidoostaziatische Midden Aziatisch, Aziatisch Zuiden, Van het Middenoosten, Westeuropees, Oosteuropees, Noordamerikaans, Zuidamerikaans, Afrikaans, de Landen van Oceanië. Onze velen verstrekten de LEIDENE Productmodellen hete verkoop in markt overzee zijn. Wij zijn oprecht bereid om met klanten over de hele wereld voor wederzijdse voordeel en vooruitgang samen te werken.

Goldture is zeer ernstig over het ontwikkelen van de zaken en wij verzekeren u van de best mogelijke dienst en de aandacht wanneer u ons contacteert. Wij zijn hoogst geschikt en flexibel. Wij zijn bereid om een life-long verhouding met u als leverancier, partner en vriend te bouwen.

Wij verheugen ons op op elk ogenblik het horen van u!

 

 

 

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

In 2012, oud compamy de Industrieco. van naamgoldture, werd Ltd gevestigd, en begon aan productie van LEIDENE Onderwater Lichte reeks, bijvoorbeeld, de LEIDENE Bol van PAR56, Oppervlakte Opgezet Poollicht.

 

In 2013, voegen wij Pentair Hayward Pool Light Fixture, LEIDENE Poolschijnwerper in onze catalogus toe.

 

In 2014, begonnen wij om onze zaken uit te breiden door LEIDEN Vloedlicht, LEIDENE Straatlantaarn in onze catalogus, en ook productie toe te voegen.

 

In 2016, Toevoegend Jacuzzi LEIDEN Poollicht, Hars Gevuld LEIDEN Poollicht in Onderwater Lichte Reeks.

 

In 2017, veranderden wij onze firmanaam in Goldture Technologie Limited.

 

In 2018, zetten wij Binnen LEIDENE Buis Lichte, Binnen LEIDENE Plafond Lichte, Binnen LEIDENE Bol in ons bedrijfsgamma.

 

In 2019, beginnen wij met productie van van de LEIDENE het Licht Glasvezelpool.

 

 

 

 

 

Goldture Tech Limited
1
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Exporteur

Merken : HKGOLDTURE

Aantal werknemers : 10~60

Opgericht Jaar : 2006

Export pct : 80% - 90%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

China Goldture Tech Limited Certificaten China Goldture Tech Limited Certificaten China Goldture Tech Limited Certificaten China Goldture Tech Limited Certificaten